На първата публична изява след като обяви, че се е подложила на интервенцията двойна мастектомия, за да предотврати риска от рак на гърдата, Анджелина Джоли изглеждаше по-красива от всякога. Облечена в дълга черна рокля Yves St Laurent, която деликатно подчертаваше фигурата й, Анджелина придружи Брад Пит на лондонската премиера на последния филм с негово участие “World War Z”.

Факт е, че актрисата получи пълна обществена подкрепа за решението си да премахне гърдите си, а по време на премиерата на филма, феновете не спрели да я аплодират почти през цялото време, съобщават британските медии.

37-годишната актриса предпочете да подкрепи своя любим Брад Пит, вместо да присъства на погребението на леля си, която почина миналата седмица. Двамата изглеждаха по-влюбени и щастливи дори и отпреди. Както се говори, и особено сега след операцията, когато двете звезди са по-единни и близки, се очаква да се случи и тяхната сватба.

Пред журналистите на червения килим агент Солт заявила, че се чувства прекрасно след хирургическата намеса и че е горда със своята половинка Брад.

Фенове на Джоли, които присъствали на събитието, демонстрирали своята подкрепа с плакати, на които пишело „Ти си нашият герой.” А самата тя не пропуснала да се снима с тях, както и да раздаде автографи и да прегърне мече, подарено й от фен.