6-годишният Стефан Иванов, който спечели "България търси талант", гостува заедно с баща си в „Тази сутрин“. „Не се притеснявах на сцената. Излязох и свирих. На път за вкъщи заспах в колата. Когато се прибрахме, сложихме статуетката на масата“, сподели малкият гайдар, който спечели сърцата на публиката.

Ако сте пропуснали грандиозния финал, можете да го гледате с добавена стойност в 360-градусово видео в YouTube канала ни:

Новият „Талант на България“ грабна титлата и наградата от 50 000 лв. с убедителните 34% от гласовете на зрителите на bTV по време живото предаване в неделя вечерта. Още с първата си поява в шоуто Стефан Иванов предизвика огромно възхищение и интерес към себе си, а професор Тодор Кантарджиев, дори получи урок по гайда от 6-годишния музикант.

Грандиозният финал на осмия сезон на „България търси талант“ бе най-гледаното предаване в телевизионния ефир в неделя вечерта, когато над 1 020 000 души (по данни на ГАРБ), проследиха събитията на сцената. Близо 44% от телевизионната аудитория и 35% от активните зрители са настроили своите приемници на bTV, за да се насладят на бляскаво шоу от най-висока класа.