Всяко година имаме хиляди идеи как да прекараме лятото. Мечтите ни се простират понякога доста надалеч – до Бали, Малдивите, Хавай и къде ли още не. Понякога забравяме, че и на Българското Черноморие почивката може да бъде неповторимо преживяване. За да подобрим дните си на плажа обаче, са ни нужни както настроение, така и няколко суперполезни джаджи.

Водоустойчивата камера е незаменима джаджа за морето. Всеки, който обича водата със сигурност е искал да си направи селфи под водата например. Преживяванията като гмуркане, каране на джетове и т.н. са емоции, които искаме да запечатаме завинаги, а най-хубаво би било да ги запишем на видео. Ето тук се включва спортната камера Excelvan Q8. Цената е 115 лв, а характеристиките – впечатляващи. Тя има оригинален водоустойчив корпус, който ще ви даде възможност да се впуснете в морските си приключения, без да повредите техниката.

Снимка: emag.bg

Няма нищо по-приятно часове на плажа с любимата компания под нощното небе и звуците на акустична китара. Е, ами ако никой не може да свири на китара? Музиката, пусната от телефона не струва, но пък затова може да си купим безжична колонка. Но все пак говорим за лятото, така че всяка техника трябва да е водоустойчива. Затова ви предлагаме безжичната Bluetooth колонка JBL Flip 4. Цената е 228 лв, а характеристиките примамващи. Една от тях е батерията, която издържа 12 часа непрестанно възпроизвеждане на музика. С колонката ще можете да вдигнете парти на плажа, или просто да се насладите на лятното настроение под звуците на любимата си музика.

Снимка: technopolis.bg

Понякога се забравяме, че на плажа може да ни доскучае. Дългите часове под жаркото слънце ни карат да си помълчим и понякога дори да поспим. Тихата почивка на пясъка е незаменима част от ваканцията ни. В тези моменти е изключително приятно да четем книга. Но на кого му се носят тежки романи? Ето за такива случаи има електронни книги. От тях има много разнообразни модели, но ние ви избрахме POCKETBOOK TOUCH LUX4. Това устройство поддържа 6 вида формати на книги, и от него можете да влизате в браузър или да играете игри. Батерията издържа по цял месец, така че и да се отдадете на 1-месечна ваканция на морето, дори не е нужно да си носите зарядното!

Снимка: emag.bg

Завършваме с нещо малко, но много практично – тракер с аларма за вещите ви. Ние избрахме iTag. Начина на използване е изключително прост – закачаш го на ключовете си, портфейла си или каквото не искаш да изгубиш (да ти откраднат). С мобилната апликация свързваш iTag с твоя мобилен телефон и във всеки момент знаеш къде се намират вещите ти. Ако пък не знаеш къде се намира телефона ти, просто можеш да натиснеш тракера и телефонът ще издаде звуков сигнал. Без повече изгубени вещи на плажа!

Ако не можеш да чакаш повече за тези джаджи, вземи А1 Кредитна карта. Научи повече тук.

  • Пет места с красиви български езера, които не отстъпват на морето
  • Трябва да посетите тези места, дори да не сте фен на "Игра на тронове"!
  • Съвети за избор на правилната пътна чанта, ако летите със самолет
  • 10 съвета за вашата обиколка с кола из Европа
  • Местата в България, които всеки любител на виното да посети през септември
  • Най-вкусните специалитети от десет любими дестинации
  • 7 продукта за възстановяване на кожата и косата след морската ти почивка
  • 10-те най-добри места, които да посетите в Европа през 2019 г.
  • 6 сексапилни тоалета, с които ще си звездата на всяко лятно парти
  • Пет живописни екопътеки, перфектни за уикенд бягство