Австралийските пожарникари отново нажежиха атмосферата и успяха да запалят пожар в сърцата на фенките си по цял свят. Календарът за 2025 година, превърнал се в емблематичен, е вече в продажба, а цената му е 14,90 евро.

Всъщност тази година разновидностите са цели пети, като в единия вариант, озаглавен „Hero”, във фотографиите не са включени животни. Останалите четири календара са с котки, кучета, коали, коне и още един с различни диви животни.

Снимка: Facebook



Освен красивите фотографии със сладки животни и секси мъже, истинска атракция е да погледаме как са били заснети кадрите. За щастие, организаторите винаги предоставят подобни видеа зад кадър.


Календарът на австралийските пожарникари е създаден през 1993 г. в подкрепа на фондация към детската болница, която осигурява средства за изследвания на изгарянията при децата.

За 31 години инициативата е събрала над 3,45 милиона долара, които са били дарени за различни каузи, сред които такива, подпомагащи приюти за животни и благотворителни организации за изследване на рака.