Фантазия

Какво нещо е въображението! Патрик Роже пречупва (пре)установените кодове осъществявайки яйца-кокошчици с интересни визии, вдъхновени от космоса или фермерството.

 

 

Дизайнерската гледна точка

Младият френски сладкар Кен Тома, който работи за хотелската верига Westin, създаде шоколадови аранжировки, вдъхновени от четирите сезона.

 

Ко-ко-ри-ко

Великден е! Празнувайте и се радвайте в този ден с шоколадови лакомства и добро настроение. Сладкарските изделия на Favarger будят у нас радост и ведрина.

 

Модно великденско яйце

Оригинално и същевременно изкушаващо великденското шоколадово изделие на сладкарите от La mère de famille е много сполучливо.

 

 

Дилема

Кой е любимият ви шоколадов вкус? Пралин? Черен? А може би бял? Сладкарите от L'Eclair de genie са помислили за всички, осъществявайки автентични кутии с шоколадови яйца, специално за Великден 2015г.

 

Бижу

“Скъпоценното” великденско яйце на Hugo&Victor е истинско бижу.

 

Вдъхновение от Русия

 

Белгийският сладкар Пиер Марколини, реинтерпретира великденския заек с голямо чувство за хумор и естетика. С него шоколадовото зайче не е това, което беше.

 

Флорална композиция

Със своята разцъфнала украса великденското яйце на Café Pouchkine e единствена по рода си.

 

 

Пролетно настроение

Пъстро, великденското яйце на сладкарите от Atelier du Chololat е радост за очите. 

Прецизност

Шоколадовото яйце на Кристоф Русел е впечатляващо от гледна точка на техника и визия. Това сладкарско изделие е истинско архитектурно творение.