Има причина празничният сезон да се счита за най-прекрасното време от годината: това е един от малкото случаи, в които натискаме пауза на суматохата и динамичния свят, в който живеем, за да обърнем внимание на семейството и приятелите. Въпреки че остават няколко седмици до Коледа, празничното настроение идва още със слагането на украсата.

Вероятно вече имате идеи как ще украсите вкъщи, но преди да започнете, помислете за тема. За да изглежда добре, декорацията във вашия дом трябва да бъде последователна, като част от една колекция. Независимо дали по цвят или стил, вашите украшения е добре да разказват една история. Използването на твърде много цветове не само ще придаде на интериора ви хаотичен вид, но и ще го накара да загуби красотата си.

  

Ако сте традиционалисти, вече знаете, че няма как да сгрешите с класическата цветова комбинация от червено и зелено. Тази година от PEPCO са приготвили изобилие от червени топки, играчки, фигурки и множество текстилни декорации, които ще бъдат в естествен контраст със зеления цвят на дръвчетата и венците – също налични в коледната им колекция.

Ако харесвате по-модерните визии може да се придържате към декорация в нюанси на сив графит или дърво, като тази от колекцията LOFT в коледния каталог на PEPCO. Орнаментите в нея съчетават класически коледни мотиви с дързък дизайн. Акцент са материалите – стъкло, дърво и метал, както и изисканите цветове, които с лекота ще се впишат в дома ви.

 

По традиция всекидневната е сърцето на коледните празненства. Там обикновено стои коледното дръвче и цялото семейство се събира около него. Много от нас искат да имат перфектната елха - с играчки, орнаменти и светлини, подредени в една празнична и стилна идилия. Ако и вие търсите този резултат непременно трябва да се отбиете в PEPCO. Между рафтовете в магазина ще намерите разнообразие от лампички, които ще придадат на дръвчето ви уникален характер, както и красиви сребристи орнаменти, които ще подчертаят тъмнозеления цвят с фин блясък и стил.

Разбира се, не е нужно да се ограничавате с декорирането само на една стая. Има много елегантни начини да внесете празнично настроение и в спалнята, без да прекалявате с декорациите. Коледните свещи на PEPCO са перфектният пример за това. Те ще разпръснат усещането за уют и ще допринесат за приятната атмосфера.

В какъвто и стил да декорирате дома си не се страхувайте да бъдете креативни и да добавите свои собствени щрихи към дизайна. Не забравяйте и най-важното нещо по време на украсяването за Коледа – да се забавлявате! Това е занимание подходящо за цялото семейство и страхотен повод да прекарате повече време заедно.