Pandora и Emprove обединяват сили в подкрепа на жени, които са преживeли домашно насилие. Кампанията „Подари любов с Pandora и подкрепи #РаноБудна“ стартира на 25.01., а средствата от нея ще бъдат дарени изцяло за каузата #РаноБудна!

В началото на 2023 г. най-големият бижутериен бранд в света – Pandora, и международната неправителствена организация в подкрепа на жени, преживели домашно насилие Emprove, поставят началото на съвместна кампания под надслов „Подари любов с Pandora и подкрепи #РаноБудна“.

От 25.01.до 14.02.2023г. във всички магазини Pandora в страната можете да закупите специална картичка за Свети Валентин на цена от 1 лв., с която не само ще демонстрирате любовта си към любимата дама в живота Ви, но и ще допринесете за каузата на #РаноБудна. Всички средства от продадените в периода картички ще бъдат дарени за нуждите на #РаноБудна.

Инициативата #РаноБудна обединява ценна информация, вдъхновяващи истории и безплатна професионална подкрепа за жени, които се намират в предизвикателен етап от живота си. Водеща мисия на Emprove чрез тази кампания е да пробуди жените и техните близки за първите знаци, че се намират във връзка с насилник.
„Ранното разпознаване на токсичните връзки е най-добрият начин да се избавите от такава, да запазите живота си щастлив, самочувствието си високо и да предпазите от емоционално и физическо нараняване всеки, замесен в отношения с насилник“, категорични са от Emprove.

Една от водещите мисии на Pandora е чрез бижутата си да подтиква жените по цял свят да изразяват свободно и без никакъв страх себе си и това, което обичат. Затова бижутерийният гигант подкрепя редица каузи в области като образование, равенство между половете, осведоменост по отношение на правата, личностно развитие и гражданска ангажираност, а успоредно с това дава и повече гласност на темата колко важна е взаимната подкрепа между жените в различни етапи от живота им.

Kартичките от кампанията „Подари любов с Pandora и подкрепи #РаноБудна“ ще откриете в обектите на Pandora в цялата страна. Така, освен най-новата колекция за Свети Валентин, този февруари имате и още една причина да посетите магазини Pandora.

Бъдете ранобудни и подарявайте незабравими моменти всеки ден!