Декември е магия, декември е мирис на мандарини и топъл чай, декември е топлина и щастие със семейството. Но декември е и подаръци, а в ИКЕА има от тях в изобилие.

Защото, да бъдем честни - кой не обича подаръци?

За да донесете най-хубавите мигове на своите близки и да превърнете Коледата в незабравима, е хубаво да има дарове за всички под елхата.

Ето няколко интересни предложения:

Колекцията BLÅVINGAD е създадена, за да провокира интерес към живота в океана – дом на хиляди същества. Любими морски обитатели, меки текстилни изделия и игри, свързани с водата, тази колекция ще заинтригува както най-малките (на възраст от 3 до 7 години), така и тийнейджъри (от 8+ години).

Създаването й е базирано на проучвания, показали, че децата са загрижени за морските обитатели и техния дом - океаните. Замърсяването на водите е сериозен екологичен проблем и може да доведе до изчезването на различни животински и растителни видове. 

Синият кит е един от приятелите морски обитатели, които всяко дете би искало да има. Добродушният му и закачлив външен вид го прави предпочитан подарък. 

“Този пухкав син кит не е просто голям, мек приятел. Той има и тайно скривалище – устата му се удвоява, а в него има джоб за скрито съкровище”, казват дизайнерите BLÅVINGAD Сиси Едхолм и Лиза Улениус.

А когато малчуганите се изморят от игрите с плюшените приятели, децата имат нужда от спокоен сън. За нежното гушкане в мама или тате, докато си говорите или четете приказки за морето, използвайте LED лампата костенурка. Светлината й е приглушена, мека и не дразни очите. 

Децата са малки изследователи и постоянно искат да научават нови неща, а какво по-добро за тях от играта “Риболов” на BLÅVINGAD. Чрез нея те ще разберат как живеят и се хранят животните в океаните, как прекарват времето си, както и как да разделят отпадъците за рециклиране в различни отделения. Така ще се запознаят с начини за опазването на флората и фауната във водите.

В колекцията BLÅVINGAD ще намерите още текстилни изделия, като калъфки и завивки, с които малките приятели у дома ще се потопят в света на сънищата. Възглавницата с безброй костенурки ще се превърне в любима на децата, които определят тези животни като една от емблемите на океаните. Добавете към това и завивка с костенурки и лицата им със сигурност ще грейнат в усмивки.

За да направите опаковките на подаръците си още по-пъстри и интересни, може да допълните украсата с многоцветните лепенки на VINTERFINT. Картинките върху тях няма как да не привлекат погледите на всеки, който очаква своя подарък за празника.

За да се превърнете в истински Дядо Коледа за празника, ви трябва торба, където да сложите подаръците. Тази на VINTERFINT е с връзки и ще ви свърши идеална работа.

Ако сте изпълнили всичко от списъка дотук, значи сте истински майстори и може да си отдъхнете с подготовката. Да не забравяме, че Коледа е най-вече в сърцата. Целувка по челото и обещание, че мечтите се сбъдват са гаранция за звездички в очите на всяко дете.