Какво означава мистериозният природен феномен „незалязващо слънце“, как плаващият лед оформя кристалната водка и кои са останалите елементи, вдъхновили новия дизайн на Finlandia? Това ще научим на събитието Elements of Finlandia, в което ще оживее мистичният дух на финландската земя.

Тази година Finlandia Vodka идва на българския пазар с нова, вълнуваща форма, която отразява необикновения характер на скандинавската страна. Това е и поводът за събитието, което ще ни потопи в тайнствената скандинавска атмосфера с три интерактивни инсталации. Всяка от тях е посветена на елементите, вплетени във вкуса и новата бутилка на водката — Luonto (Природа), Tislaus (Дестилация) и Muotoilu (Дизайн).

От 20 до 25 април ще имате шанс сами да контролирате и наблюдавате уникалния природен феномен „Midnight Sun” — мистичното незалязващо слънце, което не слиза от хоризонта през арктическите бели нощи за цели 72 дни. Ще можете да видите, докоснете и усетите формата на ледената вода по кристално чистите фински глетчери и да направлявате дестилационния процес в интерактивна инсталация.

„Elements of Finlandia“ ще ви очаква на площад "Света Неделя" 5 от 20 до 25 април в компанията на оригинални коктейли и атмосферична музика. Входът е свободен, а събитието ще бъде отворено за посетители всеки ден от 18 до 22 ч.

 #ElementsOfFinlandia

https://www.finlandia.com/bg/

https://www.facebook.com/FinlandiaVodkaBG/