Как на Коледа да случим чудото - Той пазарува, докато Тя си пие виното

Защо спираме да вярваме в чудесата на Коледа, когато пораснем? Щом можем само с докосване на дисплея да си купим нещо, което всъщност е далеч от нас, не е ли това магия? Чували сме, че съществуват и други съвременни чудеса – мъж, който не прави забележки на жена си, докато шофира, и такъв, който пазарува, докато тя си пие виното. Ще ви разкрием тайната на последното, защото наистина е лесно, полезно и забавно.

Вълшебните думички са - мобилно приложение BILLA Кулинариум.

Не ги произнасяте загадъчно и не въртите магическа пръчка, а ги изписвате в APP Store или в Google Play. След което лесно и бързо си инсталирате новото приложение BILLA Кулинариум на телефона. Какво ще се случи после ли? Не бързайте! Сега е моментът да си налеете чаша вино!

Приложението съдържа над 250 рецепти с кратко видео и точни указания как да приготвите перфектното ястие. Всяка седмица се публикуват по 2 нови рецепти, a шеф Виктор Ангелов споделя по една своя нова видео рецепта всеки месец. Всички, рано или късно, сме си задавали онзи досаден въпрос – „Какво да сготвя днес?“. Базата данни тук позволява всеки ден да приготвяте по нещо различно, без повторения, и най-важното - без излишно суетене.

И така, облегнати удобно на дивана, с приятно охладено вино наблизо, изберете какво бихте искали да сготвите за вечеря.

В приложението може да търсите по време и по категория. Може би тази вечер искате нещо леко като например крем супа от карфиол? Или нещо по-засищащо като ребърца в сладко-кисел сос? Последните ще се съчетаят добре с червеното вино. Просто кликнете на рецептата, за да видите изпълнението й стъпка по стъпка, колко време ще ви отнеме приготвянето, колко порции ще имате накрая и какви са необходимите съставки. Лесно е да сложите в списъка за пазаруване продуктите, с които не разполагате в дома си и трябва да купите. И тук идва най-хубавото – няма нужда да си разваляте удоволствието от пиенето на вино у дома, мъжът ви може да напазарува. Изпратете му готовия списък по Viber, Messenger, имейл или What's аpp.

Откога не сте се наслаждавали на това спокойствие – вие си пиете виното, а Той пазарува? Усещате ли - коледното чудо започва да се случва!

Не пропускайте и друго удобство на мобилното приложение BILLA Кулинариум – секция Акция. От там може да научите кои продукти са на промоция в магазини BILLA, както и да разгледате тематични каталози и част от поредния брой на списание „Кулинариум“. Щом ще сте практични – бъдете докрай!

А когато в чашата ви останат само няколко глътки вино, той вече ще се е прибрал с всички поръчани продукти. Време е за другото коледно чудо - готвене на вкусна храна, вълшебни аромати в кухнята и доволни усмивки по лицата на всички.