Искаме да ви признаем нещо, много обичаме да гледаме „make-up tutorials“ в социалните мрежи. Черпим вдъхновение, разбираме за някой и друг трик за перфектен грим, а освен това научаваме и за продукти, които с радост бихме тествали. 

Един такъв е Maybelline New York Instant Perfector Glow. Видеата с продукта в социалните мрежи са събрали над 30 млн. гледания, след като потребителите го определиха като дупликат на Charlotte Tilbury - Flawless Filter, който е доста скъп. 

След целия този шум и ние решихме да тестваме продукта, за да разберем, защото момичетата в социалните мрежи се побъркаха по него. Излишно е да казваме, че сме повече от развълнувана да го изпробваме и разбира се да ви споделим резултатите и впечатленията си от теста.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА MAYBELLINE NEW YORK INSTANT PERFECTOR GLOW?

Maybelline New York Instant Perfector Glow има лека формула, която нежно покрива лицето, за да прикрие несъвършенствата, уеднаквява тена и прави кожата сияйна, само с едно нанасяне. Предлага се в 4 нюанса, които мигновено се сливат с кожата и се адаптират към цвета ѝ, за да я направят блестяща.

 

КАК СЕ НАНАСЯ MAYBELLINE NEW YORK INSTANT PERFECTOR GLOW

Когато става въпрос за приложение, възможностите са много. Можем да го нанесем по цялото лице за естествен вид, под фон дьо тена като освежаваща основа или върху зоните на лицето, които искаме да подчертаем. Наистина зависи от вида на покритието и финиша, които целите.

Забелязахме, че не съдържа слънцезащитен фактор (SPF), така че ви съветваме да не забравите да го нанесете преди да завършите грима си.  

Тубичката на Maybelline New York Instant Perfector Glow разполага с вградена гъбичка, през която продуктът преминава за лесно нанасяне, но ако предпочитате можете да го разнесете и с четка.

Когато го използвахме за първи път, завъртяхме основата на гъбичката апликатор няколко пъти, докато продуктът не се появи върху нея.

А СЕГА НЕКА ВИ ПОКАЖЕМ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕСТА НИ

Първо да си кажем, че сме големи фенове на продукти за грим, които с едно нанасяне ни дават желания резултат, като ни помагат да съкратим сутрешната си рутина.

Maybelline New York Instant Perfector Glow може да се използва самостоятелно или в комбинация с други продукти, в зависимост от желания резултат. Първо го използвахме самостоятелно за по-естествен и сияен вид.

Кожата ни се нуждае от повече хидратация, така че може смело да кажем, че го усещаме на лицето си доста свежо. Наистина хидратира, без да оставя мокър или лепкав ефект и попива много добре. Плъзга по кожата без усилие и мигновено ѝ придава сияние, като същевременно изравнява тена.

Трикът тук е да не прекалявате с продукта, две до максимум три завъртания на флакона са достатъчни, за да покрият равномерно лицето.

Втория път го нанесохме като озаряваща основа под фон дьо тена и резултатът е уау. Лицето ни автоматично придоби този бюти ефект, за който всички говорят. 

Предпочитаме по-средно, полуматово покритие, което постигнахме с коректор, за да прикрием тъмните си кръгове. След което нанесохме Maybelline New York Instant Perfector Glow и завършихме визията си с фон дю тен.

Ако търсите продукт, който да ви придава мигновен свеж вид с приятни отблясъци, Maybelline New York Instant Perfector Glow със сигурност ще се ви стане в любим. За почитателите на по-матов завършек с много плътно покритие, препоръчваме да го използвате като хидратираща и озаряваща основа преди да нанесете от фон дьо тена си.