Усмивката е най-прекият път до сърцето на някого. Леко повдигане на ъгълчетата на устните и вече имате нов приятел. В общуването се ражда близостта, любовта, подхранва се интереса и се научават много любопитни новости. Да те поканят в дома си на гости е вид признание, че си човек, близък на сърцето, че ценят твоето присъствие, че се радват на чувството ти за хумор.

Каним ви все по-често да наминавате на гости на сайта, защото ние сме поканили гост експерти, които искат да ви споделят интересни неща. Запознайте се с тях, а ние ще сварим кафето!

Станимира Янакиева
Тя се занимава професионално с мода и стои зад стотици визии на много телевизионни и рекламни кампании. Нейните fashion срещи ще са с музите, които ни вдъхновяват чрез уменията си да създават красота - български дизайнери, блогъри, стилисти, модели, гримьори, фризьори, интериорни дизайнери, архитекти, музиканти, актьори и всички творци, които ни въвеждат в техния красив свят. 

Йоана Балева
Тя е на 27 години и идва от един от най-красивите градове на България - Варна. В русите й къдрици може да намерите освен блясък и пясък и сладкарска сметана. Защото Йоана е истинска магьосница в света на кулинарията и прави вкусни и красиви сладкиши. Тя ще открехне за вас тайната врата на сладкарството.

Борислава Крендева
Борислава се чувства в свои води там, където повечето от нас стъпват плахо. Тя има 15-годишна практика като психолог. От нея очаквайте практични съвети за справяне с трудните моменти в живота, как да опознаем себе си по-добре, кои са истинските неща в живота и за какво не си струва изобщо да се изнервяме.

Страхил Иванов
Хубаво е, когато в женския свят има и мъже. Страхил Иванов е фитнес треньор и консултант по правилно хранене. Той ще ни покаже как да променим тялото си, така че да го харесваме, и същевременно да се наслаждаваме на живота, който заслужаваме.