В сезона на розите, когато в Долината редовете благоуханни насаждения дават ароматния си цвят, някак у нас се поражда желанието да откъснем българска роза и да я носим на ревера си… а тя, уви, е толкова крехка и нетрайна.Какво ще кажете да носите бижута, които са консервирали в себе си натуралната прелест на българската роза и мурсалския чай? Тогава се запознайте с първата колекция бижута на Rosey’s mark в сътрудничество с творческото дуо Pagane Uniques. Тя се явява невероятен начин да съхраним завинаги розите цъфтящи през май, превръщайки ги в модно изживяване!

Празнуваме сезона на розите с подарък – една българска роза за света

В сезона на розите Rosey’s mark и Well-living blog – блогът на една от най-нашумелите блогърки в Испания подаряват на някого едно неповторимо бижу – гривна от колекцията ръчно правени бижута на Rosey’s mark. Инициативата е с международно покритие и така всеки може да се окаже притежател на уникален аксесоар, консервирал в себе си българско цвете. Акцията стартира на 23-ти май и ще продължи до 6-ти юни. Научи как можеш да се включиш на www.well-living-blog.com!
 


За Pagane Uniques:
Зад името Pagane Uniques се крие творческата сила на Жасмина Гладийска и Кристиян Петров. Това е творческият тандем вдъхновен от природата и създаващ уникални произведения на изкуството от необичаен материал – специален вид смола. Всяко бижу е изцяло изработено на ръка и родено след няколко седмичен труд, минавайки през 17 производствени стъпки.

За Rosey’s mark
Създадена през лятото на 2012-та година от сестрите Ина и Росица Паунови, една млада българска марка с международен дух тръгва по ароматните следи на българската роза, за да й даде нова съвременна визия у нас и пред света.
При Rosey’s mark розата има напълно ново лице – от вниманието към дизайна и опаковката, до продуктовата селекция.

Уникалната колекция бижута на Rosey’s mark е налична от 20-ти май 2013, ексклузивно на www.roseysmark.com.