Честит празник на жената, която и днес ще завихри своята женственост и ще направи от сивия и дъждовен 8-и март прекрасен, слънчев ден.

Честит празник на малкото момиченце, което трудно се буди за детска градина, но в събота става само в 6. То има нужда да вижда не локви, а да има звезди в очите. Дайте му ги, за да порасне жена със самочувствие и мечти!

  • Ирра: Много ми харесва да бъда майка! Винаги съм искала да имам много деца!
  • Ана Пападопулу: Не си спомням как съм живяла, преди да имам деца
  • Вяра, която вярва, че ще счупи рекорд на Гинес за най-дълго модно ревю край река (ВИДЕО)
  • Писмо до баба - на жената с дебелите плитки, която не познавам
  • Защото любовта е панацея (ЧАСТ 3)
  • Една жена със силно послание: Ако не обичаме себе си, как да очакваме от друг да ни обича?
  • Трогателно писмо до моя син: Не забравяй, че сам определяш правилата!
  • Как известните дами отбелязаха 8 март
  • Жоро от "Фермата" 7 даде празничен обяд за всички жени в село Градище
  • Живка Попатанасова: Жените на България са можещи и всяка е специална

Честит празник на жената, която казва „Аз нямам празник днес!“ и проверява дали каймата, извадена снощи се е размразила вече.

Честит празник на бъдещата майка, която скоро трябва да направи амниоцентоза, а след това й предстои най-тежкото решение - да реши ще задържи ли бебето.

Честит празник на жената, която намери сили да си тръгне от мъжа, който всяка вечер й вдигаше скандали и я сбутваше с юмруци в ъгъла.

Честит празник на майката, която гледа детето си сама, докато бащата й праща заплашителни смс, но не плаща издръжка.

Честит празник на жената, която работи усърдно, грижи се за двете си деца, домът и блести от чистота, а тя самата винаги е с перфектен маникюр, прическа, намира време и да спортува!

Честит празник на самотната жена, която е винаги насреща за проблемите на приятелките си, но своите крие зад стените на дома си и ги изплаква само пред нощната цигара.

Честит празник на бабата, която цял живот е гледала на другите да им е добре до толкова, че напълно е забравила себе си!

Честит празник на учителката, която вчера е държала малките детски ръчички, за да изрежат цветя от гланцовото блокче и да направят картичка, с която да изненадат мама днес.

Честит празник на жената, която е готова да срита всеки задник, независимо дали е с високи токчета или с тежки кубинки!

Честит празник на плакалата цяла нощ, защото поредният той е разбил сърцето си. Сутринта тя ще го събере, ще го огледа, ще го слепи и ще направи една по-добра версия на самата себе си!

Жената е сила - тя избира! Изберете да бъдете себе си!

Снимка: Pinterest.com