За 15 години практика като психолог, Борислава се докосва до над 2000 житейски истории, ако не се броят кандидат-участниците за риалити формати. Борислава е била част от екипа психолози осигуряващи подбора и психологическата поддръжка на участниците за едни от най-големите телевизионни риалити продукции. В такъв режим само за седмица се е случвало да преминават „през очите и главите“ на екипа около 1500 човека. Въпреки внушителния професионален опит и десетките проекти зад гърба на Борислава тя застава пред своите клиенти (ах, как не я обича тази дума) по дънки, кецове и суитчер – така както "стои" и в живота си - автентично и непретенциозно. Тя споделя, че най-много е научила за човешката психика не от лекциите и учебниците, а от самите хора. Те са нейните учители и вдъхновение.

Турболентен Рак и верен приятел, психолог не само по образование, а по призвание. Щастлива с факта, че е открила това, в което е най-добра – да помага на хората.

В нейната рубрика, част от темата "Гост експертите на LadyZone говорят" през май очаквайте практични съвети за справяне с трудните моменти в живота, как да опознаем себе си по-добре, кои са истинските неща в живота и за какво не си струва изобщо да се изнервяме.

Борислава е готова да ни вдъхнови през май!