Европейското първенство по футбол започна на 10 юни и до 10 юли отборите ще ритат топката из зеленото френско поле. Ако и вие сте от жените, чиито мъже са залепнали за екрана през това време, добре дошли в клуба! Разбираме прекрасно отегчението ви, както и желанието да използвате рационално това време, в което партньорът ви прави основно тези 3 неща:

- пие бира
- псува съдията
- сумти или използва изрази като "равен", хикс" и "петлите".

Вместо да се ядосвате, че почти всяка вечер се събира с приятели, за да гледа поредния мач, ви предлагаме 5 интересни неща, които да правите, докато той е в плен на страстта, наречена футбол.

Маникюр с цветовете на дъгата
Ако той не понася миризмата на лак и тъй като се съобразявате с това, обикновено не сте с лакирани нокти - сега е моментът да си наваксате. Направете си домашен маникюр с всички съпътстващи, релаксиращи процедури около него, за които може да се сетите. Отделете си това време само за вас. Ваничка за ръцете със соли, парафинова маска, избутване на кожичките, оформяне на нокътната плочка, почистване, основа, лак, декорация, топ лак. Не забравяйте да си приготвите кафе или да си сипете чаша вино предитова. Така релаксът ще е пълен.

Женско парти

Със сигурност около вас има приятелки и познати, които също остават сами във вечерите, когато има мачове. Защо не се организирате и не си спретнете едно женско парти - пижамено, приятна вечер за споделяне на тайни или пък да обмените съвети за грим?

- Кулинарно състезание
- нека всяка от вас донесе по нещо вкусно и леко за ядене. Така не само ще има какво да хапвате вечерта, но и ще обмените рецепти и опит. Може да добавите и елемента със състезателен характер, ако сте сигурни, че няма да има обидени накрая.

- Тематично - нека всяка от вас донесе по един предмет, който е важен за настоящето или миналото й. Може да е всичко - от запазен билет за кино, до епилатора. Всяка вещ има своята история.  А споделянето им ще направи вечерта ви по-интересна и от най-интересния сериал.

Сигурни сме, че след едно такова парти ще искате по-често половинката ви да излиза, за да гледа мачове!

Онази забравена книга...
Колко книги сте натрупали на нощното си шкафче? Свободното време, което сега имате, е точният момент да довършите започнатата или да отворите първата страница на нова. Тишината и спокойствието са най-добрите приятели на хубавата книга.

Лазерна епилация
В момента студиата предлагат много добри промоционални пакети за лазерна епилация. Ако искате да сложите край на безкрайното бръснене и да сте във форма за плажа, използвайте момента.

Разхождайте се гола из дома си
Това е не само приятно, но действа терапевтично. Разхождането голи ни помага да се отървем от много предразсъдъци и скруполи, както и да приемем по-лесно тялото си такова, каквото е - с всичките му хубави страни и несъвършенства.

Открийте G точката си
До сега сте мислили, че това е поредният сексуален мит или просто тема, на която пишат женските сайтове. Със сигурност не е така. Открийте своя източник на удоволствие. Ако веднъж го направите сама, ще можете по-лесно да насочите партньора си какво трябва да прави следващия път.