Испанската модна компания Desigual се отличава с оптимистични многоцветни дизайни. Томас Меър, основател на Desigual визуализира бъдеще, където хората ще могат да се обличат различно със забавни и свежи дрехи. От самото начало слоганът на Desigual е: "Животът е красив". Компанията продължава в този дух. На витрините на най-големия магазин на Desigual в Мадрид се усмихва ентусиазирана и положителна манекенката Уини Харлоу.

Красива и млада - само на 20 години, канадката страда от видимо кожно заболяване – витилиго (светли петна по кожата, подобни на карта). Витилигото не е заразно и се проявява обикновено след емоционални, физически и химически травми върху кожата, при което собствената имунна система разрушава пигментните клетки (меланоцити) в кожата. След като е била подигравана по време на целия си живот за вида на кожата си, днес известната манекенка заявява: "Единственият човек, който може да те накара да се съмняваш в красотата ти, си самият ти."

Философията за живота на Уини Харлоу съвпада с концепциите на Desigual - да се изрази нещо различно, позитивно и забавно - преживяването Desigual. Усмихната, красива, пластична и с необикновен дух Уини Харлоу сякаш "крещи" към улицата: "Бъди сигурен, не се страхувай и бъди себе си!" 

Уини Харлоу през всичките си години не е позволила аномалията на кожата й да попречи да мечтае да стане модел. Тя е манекен, който нарушава установените конвенции и канони. Като посланик на марката Desigual "...тя е чисто вдъхновение, ураган от положителна енергия, пример за сила и постижения, които показват, че всички ние сме специални и може да постигнем това, за което сме съдадени."

Уини Харлоу се появява в новия Spring/ Summer 2015 на Diesel и в кампанията "Say Something Nice" на испанската марка Desigual.