През изминалата година прекарахме достатъчно дълго време в уютната крепост на домовете си, за да можем да оценим спиращите дъха ни моменти извън тях. 

От магичната светлина на изгрева до шума на морските вълни – завръщането към най-естествените усещания за свобода и пълноцененност е вдъхновението за новия календар на топ коафьора Георги Петков. 

През призмата на символите на живота – вода, въздух, огън и земя, черно-белите фотографии ни напомнят да се обърнем към корените си и да не забравяме, че 2021 година е началото на нова декада. И само от нас зависи как ще изградим щастието си през идващите дни.

В новото издание на календара много неща се случват за пръв път. Кориците са цветни, улавяйки цветовете и енергията на събуждащото се слънце, а всички кадри са заснети по изгрев.

За пръв път фотографи на проекта са супер тандемът Слав и Хубен, създатели на модната платформа 12 Magazine. 

Пред обектива им застават Петър Стойчев (Visages Models), Епифан Пефев и аржентинецът Франко Гарсия (New Monarq Manila), отразяващи различните типове мъжка красота, но обединени от силно и въздействащо присъствие. А морската локация на фотосесията позволява да почувстваш с пълна сила безкрая на хоризонта. 

Всеки кадър е заснет при различен изгрев и отразява символите на живота през палитрата на мъжката красота.

Гледайте видеоклип от ефектната фотосесия в Инстаграм:

Кастинг, продукция и коса: Георги Петков за GEORGI PETKOV SALON

Фотография, арт концепция: Слав & Хубен 

Модели: Петър Стойчев (Visages Models), Франко Гарсия (New Monarq Manila) и Епифан Пефев

Видео: Николай Новаков