Попълването на забавен тест донесе на Надежда Георгиева пълно преобразяване от екипа на "Преди обед" в играта на LadyZone. Дамите имаха възможност да попълват тест, за да разберат какъв тип жена са - романтична, бунтарка и хармонична.

Део избра в ефира на "Преди обед" името на Надежда Георгиева, която няма много време за прически и процедури за разкрасяване като майка на новородено бебе. За тоталната промяна във визията на Надежда помогнаха трима доказани специалисти - стилистът Антония Йорданова, коафьорът Георги Петков и гримьорът Гергана Пащрапанска.

Коафьорът Георги Петков заложи на прическа с по-светли кичури около лицето, сплетени с медни кичури - една модерна тенденция за предстоящото лято.

Стилистката Антония Йорданова облече Надежда в елегантна и минималистична рокля в черно и бяло за по-строга визия, допълнена с чанта с неонови нюанси - също тренд през тази година.

По-искрящият грим за лицето от гримьорката Гергана Пащрапанска помогна на Надежда да се види в непозната до този момент за нея визия.

Тримата са толкова добри, че нека изобщо не губим време и видим изумителния резултат - стъпка по стъпка от снимките в галерията по-горе. Не пропускайте накрая да видите и импровизираното модното дефиле на Надежда Георгиева във видеото.

Вижте още за преобразяването на младата майка в специалния репортаж на "Преди обед":