Хореографът на Кайли Миноуг създаде специална програма с танци, с която комбинацията - добро настроение, плосък корем и полезна закуска става ежедневна реалност

Този път находката ни е програма за постигане на плосък корем в комбинация с вкусна и полезна зърнена закуска. Защото по всичко личи, че това лято ще бъде посветено на хубавото тяло, доброто настроение и звездните танци.

Топхореографът Диан Бери, работила с някои от най-големите звезди от поп сцената е създала специална ексклузивна програма с танци, която ще превърне досадните ежедневни тренировки в забавен и лесен начин за влизане във форма. Енергизиращи танци, лесен комплекс от упражнения за стягане на коремните мускули и редовна закуска са 3-те стъпки от програмата, достъпни за всички дами, желаещи да влеязат във форма.

По думите на Диан Бери „Програмата е идеална за жени, които искат да живеят здравословно и да поддържат редовен режим на упражнения, като същевременно се забавляват със своите приятелки.“

Според независимо европейско проучване, направено по поръчка на Nestlé FITNESS®, 30% от жените на възраст между 25 и 54 години са мечтали да бъдат поп-звезди, когато са били по-млади, а близо три четвърти от запитаните са искали да могат да изпълнят професионално танцово представление.

Близо девет от десет жени (88%) смятат, че танците са забавен и ефективен начин на тренировка, като най-популярни сред тях са поп-танците. Този вид упражнения са най-предпочитани в приятелска компания. Друго изследване пък показва, че едва 40% от дамите закусват редовно всяка сутрин, което води до липса на правилен хранителен режим и нередовно хранене през целия ден.

Затова ние ви предлагаме да започнем деня си с вкусна, полезна и с ниско съдържание на мазнини закуска:


Зърнените закуски Nestlé FITNESS® са обогатени със 7 витамина, калций и желязо, а пълнозърнестите култури са основна съставка в рецептата на хрупкавите флейксове. Отлично се съчетават както с кисело, така и с прясно мляко и са прекрасен и лек старт на деня. Предлагат се 4 вкуса  – натурален, плодове, мед и бадеми и шоколад.

За леко похапване през деня зърнени десертите със същото име предлагат 3 вкуса – ягода, шоколад, шоколад и лешник. Добрата новина е, че пълнозърнестите култури са основна съставка в рецептата, а всеки десерт е по-малко от 95 кCal.

А ето и самата програма 3 стъпки за плосък корем

Стъпка 1 – Тонизиране на мускулите
с професионално разработени упражнения за коремни мускули.

Стъпка 2 – Изгаряне на калории
и стягане на мускулите с уникалните танци с Диан Бери.

Стъпка 3 – Правилно хранене
с разнообразни продукти и редовен прием на пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци.