На тематичен австрийски традиционен обяд в една от най-великолепните барокови сгради в столицата, построена от австрийски архитект – къщата на Яблански, Ведра Интернешънъл представи историята и действието на лечебното масло Терезиенойл.

Снимка: VEDRA International

В интерес на истината, семейството на Терезия Райтзамер от Тирол (Австрия) пази, над 650 години, рецептата на лечебния мехлем, който лекува разни и изгаряния. Терезиенойл, запомнете това име, защото то е решението за много дерматологични и кожни оплаквания.  

От своя страна, Шеф Андре Токев, отличен познавач на тиролската кухня, селектира най-характерните ястия от тази област в Алпите, пресъздавайки вкуса и духа на земите, които пазят легендата за лечебното масло Терезиенойл.

Снимка: VEDRA International

Натуралните съставки и специални есенции в Терезиенойл стимулират естествената способност на тялото да се възстановява и да се самолекува. Лечебно масло подпомага епителизацията на кожата, хидратира тъканите и действа антисептично. Има силен обезболяващ и успокояващ ефект още след първото нанасяне, бързо и доказано облекчава раната. Поради широкото си приложение и изцяло натурален състав, Терезиенойл е верен и ефективен помощник и при изгаряния, контузии и травми. Използва се активно за лечение на кожни наранявания, отворени рани и белези. А резултатите са по-бързи и успешни в сравнение със стандартните методи за лечение.

Специално за събитието от Австрия пристигна Терезия Райтзамер, в чието семейството вече 7 века от поколение на поколение се предава и пази рецептата на лечебния мехлем.