60-те години се завръщат с пълна сила с по-плътни, по-обемни и по-широки очи - мигли в стил Бамби с модерно докосване. С извивки на всички необходими места, четчицата на спиралата за мигли ScandalEyes Retro Glam е с формата на пясъчен часовник като препратка към линията на миглите, избутвайки ги нагоре и навън за една дръзка визия на широко разтворени очи. Уникалната й форма е проектирана така, че да улавя и най-малките мигли, осигурявайки екстра-голям, екстра-дързък обем. Как може да стане още по добре?

Без досадни напластявания и бучки, които биха съсипали този секси погледС прецизната, авангардна и геометрична опаковка, спиралата за мигли ScandalEyes Retro Glam Mascara със сигурност ще се превърне в икона, незабавно улавяща погледите. Сюреалистични концентрични кръгове, заоблени форми и елегантност в монохромно черно-бяло присъстват в чест на дизайнерите от онази епоха.
Искаш да увеличиш ефекта на прелъстяване? Опитай и очната линия ScandalEyes, която ще намериш в шикозна напълно черна опаковка.В момичето на 60-те се превъплъщава момичето на Rimmel, Джорджия Мей Джагър. Като дъщеря на една от иконите на 60-те години, тя се е учила от най-добрите! Тя позира с огромните си широко отворени очи, за да придаде частица от усещането за Rimmel на най-известните модни корици на десетилетието.

Промо цена на ScandalEyes Retro Glam Mascara през септември - 5,99 лв.
В продажба:от август 2013