Известната футболна съпруга съвсем скоро ще добави още активности към портфолиото си. Освен успешна певица, дизайнер на дрехи и чанти и непоколебима благодетелка, Виктория Бекъм работи и по собствена линия продукти за кожата. Новината сподели самата тя по време на интервю, което се излъчваше на живо в социалната мрежа Фейсбук.


Това няма да е първият й опит да навлезе в света на козметиката. През 2016 година модният дизайнер създаде цяла серия гримове в сътрудничество в Estée Lauder, която включваше червило и спирала за мигли, сенки за очи и др.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos„В момента съм в процес на създаване на собствена линия кремове и собствен парфюм. Всичко ще бъде научно обосновано. Работя с най-добрите в бранша“, заяви бившата спайска.

И ако това е първата и серия продукти за кожата, то същото не може да се каже за парфюма. През 2006 година Виктория и Дейвид Бекъм пуснаха на пазара собствена марка парфюм „Intimately Beckham“, а малко след това и още един – „The Signature Collection“.

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosМакар че Пош Спай обяви, че „работи с най-добрите в бранша“, все още не е ясно дали серията продукти за кожата ще е колаборация с известна марка козметика или ще носи само нейното име.