През 2017 красивите и поддържани жени ще бъдат дръзки, цветни и сексапилни. Бъдете смели, за да сложите сенки на клепачите в ярки, пролетни цветове. Мислехте че тази тенденция е приключила с есента на 2016? Но – не! тя не само ще продължи и през тази година, но цветовете ще бъдат още по-пъстри и ярки.

Скули с много руж

Забравете ружовете с бронзиращ ефект. През 2017 основният акцент – червени бузи, ще изисква истинско червено. Може би тази вълна ще се стори леко ретро на хората. И няма да сбъркате – все пак беше тенденция през 80-те. Но Kenzo и Chanel избират наситения нюанс, за да подчертаят скулите и формата на своите модели и тази линия навлиза смело в ежедневието. Може да поставите леки акценти в розово по челото или в долната част на скулата, но червеното просто трябва да се откроява.

Дебела линия от цветни сенки  

Богатата палитра със сенки ще е една от най-добрите инвестиции, които ще направите през тази година. Изберете такава с възможно най-много контрастни нюанси. Дайте воля на фантазията си и... рисувайте. Ще бъде добре и ако се запасите с различен размер четки. Така ще успеете да оформите различни видове грим. Наситеният цвят трябва да е в тон с дрехите или с цвета на очите. Визажистите на Max Mara, Emilio Pucci и Versus дадоха ясно да се разбере, че гримът с преливане вече е в историята. През 2017 ще може да се появите на улицата просто с две чертички на клепачите, но те да са основен акцент в мейкъпа.

Влажно, бляскаво, секси

Gym skin не е новост, но през 2017 г. той идва, за да замести смело стробинга и да се появи не само върху лицето, а по цялото тяло. Мокрият ефект е приятен, защото кара жените да изглежда мега секси! Играта със светлината се използва, за да бъдат подчертани не само скулите и носа, но и ключиците, шията и мускулите на корема. Избирайте козметични средства тип гел. Тогава кожата изглежда съблазнителна, гладка и с блясък.

Блясък — където си поискате

През 2017 ще блестим. Къде ли? Където си поискаме. Маникюр с блясък, блясък, който подчертава извивката на веждите, на устните, клепачите... Няма нужда дори от четка. Нанесете с пръсти.

Черен молив на долния клепач

Запълнете пространството между ресниците, а след това прецизно оформете линията до края. Линията на долния клепач се нанася до вътрешния ъгъл на окото. Това ще направи погледа по-уверен и смел. Изберете черен или наситено графитен цвят.