Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън дебютира с нова прическа по време на тридневното посещение със съпруга й принц Уилям в Ирландия. Новата визия на косата й остана някак на заден план, докато всички се вглеждаха в тоалетите, които беше подбрала Кейт, както и тяхната символика.

38-годишната Катрин очевидно е скъсила дължината и е заложила на бретон, който е почти незабележим и много дискретен заради по-голямата му дължина. Всяка промяна в прическата на херцогинята се следи с голям интерес от медиите, защото тя рядко предприема драстични промени. Ето как изглеждаше Кейт дни преди да замине за Ирландия – с типичните дълги къдрици и без бретон.

Снимка: Getty Images

За вдъхновение ви предлагаме няколко варианта на новата прическа на херцогинята на Кеймбридж, която тя имаше възможност да демонстрира по време на визитата си в страната на детелините.

Ден 1 – Кейт беше заложила на леки вълни в косите и любимата диадема при пристигането. Тук още не се личи бретонът понеже е скрит зад аксесоара за коса.

Снимка: Getty Images

От снимките от вечерното събитие през първия ден ясно се вижда бретонът, както и къдриците, които са по-ясно изразени и повдигат косата на Кейт, правейки я по-закачлива и стилна.

Снимка: Getty Images

За ден втори от ирландското приключение Катрин остави косата си почти права, като единствено краищата й бяха леко завити навътре.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Последният ангажимент за деня преобрази косата на 38-годишната майка и бъдеща кралица – тя бе вързана на опашка, докато бретонът се спускаше от двете страни на лицето й.

Снимка: Getty Images

Последният ден от посещението беше посветен на спорта, така че кралската особа трябваше да се довери на стайлинг, който да е едновременно практичен и стилен.

Снимка: Getty Images