Диадемата не е най-популярна като типичен кралски аксесоар, но носена от Кейт Мидълтън, изглежда като точното допълнение към всеки тоалет на една бъдеща кралица на Англия. А и обожаваме начина, по който херцогинята на Кеймбридж смесва скъпи дрехи с аксесоари, които всеки може да си позволи.

Типичен пример намираме в избора й на облекло и аксесоари отпреди дни на събитие в „Роял Албърт Хол“ в Лондон по случай Деня на възпоменанието. Обувките й Jimmy Choo струват 600 долара, докато черната диадема, която беше основен акцент във визията й за вечерта, е Zara и може да бъде закупена за около 20-30 долара.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Лекото ретро намигване към типичните за 90-те по-дебели и обемни диадеми във визията на Кейт ни накара да издирим всички случаи, в които тя се е появявала на публично място с диадема. И знаете ли какво? Оказа се, че това е любимият й зимен аксесоар, защото съпругата на принц Уилям предпочита да го носи именно през по-студените месеци през годината.

Ето я Кейт точно преди една година – на 11 ноември 2018 г., когато отново я виждаме с любимия й аксесоар за глава.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

С подобна диадема беше и на събитие в края на декември 2018-а, но в червено кадифе – цвят, който си отиваше с този на палтото й.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В началото на 2019 – на 6 януари, бъдещата кралица на Англия отново прибегна до услугите на диадемата – този път малко по-стилна и не толкова обемна.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За един много важен повод Кейт Мидълтън отново заложи на разкошен аксесоар за коса в същата стилистика – кръщенето на принц Луи на 9 юли 2018 г. Тоалетът й в бяло тогава беше допълнен от диадема в същия цвят с флорални детайли.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И за още едно кръщене херцогинята избра диадемата – това на своя племенник Арчи през юли тази година.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ето още няколко визии на Кейт с модното допълнение, което си отива с почти всичко и сме сигурни, че вече е голяма тенденция, която много жени следват.