Виждали сме я в тоалети с цени, които всяка средностатистическа жена може да си позволи да носи в ежедневието. И да, Кейт изумява със способността си да бъде едновременно земна и някак близка до всяка една от нас, а в следващия момент да облече тоалет за няколко хиляди паунда и да ни остави безмълвни.

Дантелената Аlexander МcQueen озари прочутия „Паладиум Тиътър“ в Лондон миналата вечер. Роклята е с красив силует, който нежно подчертава фигурата на Кейт, а акцентът освен в черната дантела е и на гърба, който е изрязан и подхожда много на вечерно благотворително събитие, на каквото присъстваха херцозите на Кеймбридж.

Снимка: profimedia.bg

Ръкавите са дълги, а деколтето - сърцевидно и деликатно оформено.

Снимка: profimedia.bg

Кейт не разочарова и с избора си на аксесоари – обувки Jimmy Choo и малък клъч в черно придружаваха дантеленото произведение на изкуството. Обеците с марка Erdem с кристали и перли също допълваха визията й по неповторим начин.

Снимка: profimedia.bg

Модните критици на Острова не пропуснаха и този път да похвалят Кейт Мидълтън за избора й на марка – отново британска. Аlexander МcQueen е сред любимите й брандове, когато става дума за официални и най-вече вечерни поводи. Това е и марката, която сътвори сватбената й рокля, така че бъдещата кралица на Англия има сантимент към нея.