Кейт Мидълтън отново прикова погледите на своите фенове и модните критици с изискан тоалет и безупречна визия. Херцогинята на Кеймбридж се появи на фестивала „Back To Nature” в кралската градина в Уисли в красива флорална рокля на рози, която внесе много настроение и цвят на събитието. Тоалетът е дело на дизайнерката Emelia Wickstead и струва 1635 британски лири или еквивалента им в български лева – малко над 3500 лева.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Макар и да не се съмняваме, че колекцията бижута на Кейт включва скъпи придобивки и такива подарени от кралица Елизабет с историческа стойност, херцогинята беше решила да допълни визията си с обеци на английската марка Monsoon за 5 паунда или 10 лв. На същата марка са и обувките на платформа, които струват 13 паунда или близо 30 лв.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Признаваме, че грацията, с която ги носи и кралската й осанка ни заблудиха за истинската им стойност. Това е още едно доказателство, че скъпите аксесоари и тоалети не са нищо, ако не знаеш как да ги носиш и да ги съчетаваш.   

Кейт очарова още веднъж и с отношението си към децата. Херцогинята не пропусна да поговори с някои от малчуганите, присъстващи на събитието, както и да погали едно от тях, което моментално се влюби в нея.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 Разгледайте още снимки в галерията ни.