Хилария Болдуин беше остро разкритикувана в социалните мрежи, след като публикува снимка на 10-годишната си дъщеря Кармен, която е с напълно гримирано лице, пише US Weekly.

„Вечерна среща с първото ми бебче… тя гримира и двете ни“, написа 40-годишната Хилария в Инстаграм профила си, споделяйки селфи с дъщеря си Кармен.

„Колко бързо порастват и колко невероятно е да се вдъхновяваш от тях. Кармен, ти си толкова специална душа… Точно като твоите братя и сестри… Всички уникални и еднакво невероятни", допълни тя.

На снимката Хилария и най-голямата й дъщеря позират пред огледалото, демонстрирайки гримьорските умения на Кармен.

Хилария Болдуин продължи публикацията си, като написа трогателна обръщение към съпруга си Алек в чест на тяхната годишнина.

„Срещнах те днес, преди 13 години, Алек Болдуин. Какъв път изминахме само“, написа тя в социалната мрежа.

Публикацията предизвика критики от нейните последователи в социалните мрежи, които в коментарите питаха защо Хилария е позволила на детето си да използва толкова много грим върху лицето си.

"Красиви сте. Но като майка на две дъщери… Прекалено малка е за грим“, пише един потребител, докато друг допълва: „Тя е дете. Моля те!"

Други последователи на Хилария обаче бързо се застъпиха в нейна защита.

„Всички тези коментари за носенето на грим. Тя се забавлява с майка си и това е страхотен начин да го прави“, казва неин последвател в Инстаграм. „Дъщеря ми и аз се гримирахме взаимно, това е чудесен начин да се сближим. Бъдете мили, моля", пише друг.

По-късно Хилария обясни, че винаги е насърчавала Кармен да изразява креативността си с гримове.

Освен Кармен, Хилария и Алек имат синовете Рафаел (8 години), Леонардо (7 години), Ромео (5 години) и Едуардо (3 години), както и дъщерите Лусия (2 години) и Илария (16 месеца).

Алек Болдуин също така споделя дъщеря с бившата си съпруга Ким Бейсинджър - 28-годишната Айрланд Болдуин.