„Опитахме се да пресъздадем снимката ни от миналата година. Вижте кадъра от 2022 – толкова са пораснали! Обичаме те, Роу! Благодаря ти, че бе толкова търпелива с нашата лудница“ – написа Хилария Болдуин в Инстаграм профила си.

Роу е фотографката, направила семейния портрет. Нейни снимки са излизали в People, US Weekly, Hola, Huff Post и други големи издания.

През лятото Хилария и Алек Болдуин отпразнуваха 11 години от сватбата си, като по този повод Хилария публикува в социалните мрежи обща снимка със съпруга си, направена на снимачната площадка на "Студио 30".

„Честита годишнина, Джак. Когато нямахме деца, те посетих на снимачната площадка на "Студио 30" и ти направих майтап с онзи таен гардероб. Тогава не носеше панталони... Сега имаме седем деца. Желая ни още 11... години и може би деца също,... но определено котки", написа Хилария.

Тя е инструкторка по йога, предприемачка, авторка и водеща на подкаст. Двойката има седем общи деца: Кармен, Рафаел, Леонардо, Едуардо, Ромео, Мария Лусия и Илария. Освен това актьорът има по-голяма дъщеря Айрланд от бившата си съпруга Ким Бейсинджър, която наскоро дари актьора с внучка.

Алек Болдуин премина през много тежък период заради трагичния инцидент на снимачната площадка на филма "Rust", който доведе до смъртта на операторката Галина Хътчинс. Актьорът беше затънал в съдебни процедури и загуби много договори за филми. В трудния момент той беше подкрепян от съпруга си, за което той неведнъж благодари в интервюта и в социалните мрежи.