Хилария Болдуин намекна, че може да има още няколко деца от съпруга си, актьора Алек Болдуин. Наскоро звездната двойка отпразнува 11 години от сватбата си, като по този повод Хилария публикува в социалните мрежи обща снимка със съпруга си, направена на снимачната площадка на "Студио 30", където Болдуин играе шефа на канала NBC Джак Донахи. На снимката актьорът е изобразен по шорки, макар да е с риза и вратовръзка.

„Честита годишнина, Джак. Когато нямахме деца, те посетих на снимачната площадка на "Студио 30" и ти направих майтап с онзи таен гардероб. Тогава не носеше панталони... Сега имаме седем деца. Желая ни още 11... години и може би деца също,... но определено котки", написа Хилария.

Снимка: Getty Images

Тя е инструкторка по йога, предприемачка, авторка и водеща подкаст. Хилария се омъжи за Алек Болдуин през 2012 г. Двойката има седем общи деца: Кармен, Рафаел, Леонардо, Едуардо, Ромео, Мария Лусия и Илария. Освен това Болдуин има възрастна дъщеря Айрланд от бившата си съпруга Ким Бейсинджър, която наскоро дари актьора с внучка.

Нещата на Алек Болдуин напоследък не вървяха добре. Поради трагичния инцидент на снимачната площадка на филма "Rust", който доведе до смъртта на операторката Галина Хътчинс, актьорът беше затънал в съдебни процедури и загуби много договори за филми. В трудния момент той беше подкрепян от съпруга си, за което той говори неведнъж в интервюта и социални мрежи.

Снимка: Getty Images

Когато актьорът беше оправдан по обвиненията в непредумишлено убийство, той публикува снимка със съпругата си и написа: „Дължа всичко на тази жена“. Алек обаче не пропусна да благодари и на своя адвокат, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Алек Болдуин в следващото видео: