Една от най-често срещаните сексуални фантазии е да мислите за някой друг, докато правите любов с партньора си, като е утвърдено мнението, че при двойките това се случва заради сексуалната рутина. Повече от половината мъже и жени фантазират, че правят секс с някой друг, докато всъщност правят секс с партньора си, установиха изследователи.

Цели 62% от жените и 56% от мъжете споделят, че си въобразяват, че са в леглото с някой друг, съобщава "Сън". Сайтът за запознанства saucydates.com анкетира 8371 души за какво и кого наистина мислят, когато правят секс.

Така жените признават, че си фантазират за филмови звезди като Даниел Крейг, Брад Пит и Брадли Купър. Мъжете също изброяват актриси във фантазиите си - от Риана и Кейти Пери до Лейди Гага, Рита Ора и Дженифър Анистън.

И мъжете, и жените признават, че не могат да изключат възможността да си представят, че го правят с най-добрите си приятели, колеги, порно звезди, партньори на приятелите си, бивши партньори или някой, с когото са имали връзка за една нощ.

Фантазиите на жените са по-еротични и 50% от анкетираните казват, че си фантазират, че са на плажа или в хотелска стая с някой друг, докато правят секс с партньора си. Само 35% от мъжете казват същото, пише още БГНЕС.

;Всъщност всичко е доста нормално, но да се надяваме, че никой не казва името на известната личност, която си представя, защото това може да бъде малко неудобно“, шегува се авторът на изследването Дейвид Манс. Кога да започнем да говорим с децата си за секс? Вижте в следващото видео: