Порно звезда, родена с две вагини, взриви мрежата с признанието, че едната използва, когато снима по работа, а другата е за съпругът й. 

Евелин Милер е била диагностицирана с така наречената маточна диделфия. Оказало се, че 31-годишната дама има две матки и две вагини. Двойни са и яйчниците й. Всички органи функционират напълно нормално. 

Признаци за такова състояние са болки по време на секс, болезнена менструация, спазми и силно кървене, чести спонтанни аборти и преждевременно раждане. Двойната матка се появява, когато развиващата се утроба на плода, започва като два отделни канала, но във времето те не успяват да се съединят. Състоянието засяга само 0,3% от жените.

За първи път Евелин осъзнала, че нещо не е наред през 2005 г., когато се затруднила да постави тампон “на мястото, където по принцип човек би намерил вагината си“. По-късно открива, че причината е, че пикочният й канал е разположен „по-надолу от обичайното“, а нейните две вагини са позиционирани от двете страни.

След диагнозата тя била изключително притеснена да сподели за състоянието си със интимните си партньори. Към момента обаче се е научила да се възползва от него. 

Евелин е омъжена и е майка на две деца. Получава по 12 хиляди паунда на седмица от платформите OnlyFans и PornHub. 

„Не го чувствам като изневяра“ - споделя тя, тъй като използва едната си вагина за работата, а другата в личния живот. 

Евелин споделя, че именно платформата за възрастни OnlyFans й помогнала да се възползва от състоянието си. През 2018 г. започва да създава съдържание заедно със съпруга си Том. 

Избягвах секса дълго време – момчетата не знаеха какво правят и се получаваше така все едно просто вкарват пениса си в пикочния ми канал. Не знаех какво не е наред със мен. Като малка живеех само с баща си и нямах никой, когото да попитам какво се случва.

Забременява в една от матките си през 2020 г., а след това отново през ноември 2021. Има син и дъщеря.  

“Когато бях бременна с едното, все пак се налагаше да използваме презервативи, ако искахме да правим секс с другата ми вагина."

И двете бебета се раждат много малки и трябвало да прекарат дни в интензивно отделение.

“Доставя ми много доходи, защото хората са много любопитни – харесва им факта, че имам две вагини. Платформата ми даде възможност да повиша и осведомеността на хората за маточната диделфия. Получавам съобщения от много жени, които са имали много проблеми с това."

След това двойката започва рекламен бизнес, но все още създават нецензурно съдържание от време на време.