Любов като за световна купа! Това са Лионел Меси и любимата му Антоанела Рокуцо, която го подкрепя на стадиона, независимо къде е по света и без значение за колко деца трябва да се грижи на трибуните, докато крещи VAMOOOOOOS ARGENTINAAAAA. 

"Каква голяма гордост изпитваме към теб @leomessi Най-после се случи, ти си световен шампион, знаем колко много си страдал толкова години, колко много си искал да постигнеш това!"

Това бяха първите думи на чаровната брюнетка, след като отборът, на когото Меси е капитан получи световната купа. 

Снимки от прекрасните им моменти заедно на плаж и на светски събития разгледайте в Галерията.

Истинско щастие, безброй усмивки, силни прегръдки и целувки по устните и купата. Щастието е най-голямо, когато е споделено с най-близките. Аржентинският футболен капитан споделя щастието да е женен от 2017 г. Но тази любовна история започва много преди това... 

Капитанът на аржентинския отбор, чието име в момента споменава целият свят, се запознава с бъдещата си съпруга, когато е едва на 5 години.

ПРИЯТЕЛ, НА ЧИЕТО РАМО ДА ПОПЛАЧЕШ

Двамата имат много сладко приятелство, но любовта към футбола кара Меси да напусне родния си град едва 13-годишен. Продължава футболните си тренировки в Испания, докато двамата не се срещат отново - зрели и вече доста различни, през 2005 г. В тази паметна година загива най-добрия приятел на Антоанела, която работи като модел. Като истински добър приятел, Меси отлита обратно към родния си град, за да утеши Рокуцо.

Снимка: Getty Images

На фона на тези мили отношения, не е ясно кога точно припламва романтичната искра. Но през 2010 г. Меси предлага брак на любимата си. 

Това се случва 2 години преди да посрещнат първия си син Тиаго. Аржентинското танго на любовта помежду им явно е доста страстно, защото от връзката им се появяват още две момчета - Матео, роден през 2015 г., и Чиро, роден през 2018 г. 

Снимка: Getty Images

Двамата си казват "Да" на официална церемония юли 2017 г. в родния си град Росарио.

ЖЕНЕНИ С ДЕЦА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ВЛЮБВАТ

Докато отглежда синовете им, Антоанела не спира да подкрепя съпруга си на спортните мачове.

Снимка: Getty Images

С количка и със секси рокля, с детски играчки в чантата, с грим в тон с отбора, с неизменната си широка усмивка, тя праща тонове позитивна енергия към стадиона. 

"Като човек това, че имах три деца, промени гледната ми точка към живота и начина ми на мислене. Това ми помогна да израсна.", споделя Меси в интервю. 

Снимка: Getty Images

ШАМПИОНСКА КУПА И МНОГО ЦЕЛУВКИ

Футболната звезда вкара общо седем гола на Световното първенство по футбол в Катар. Той изостана само с един гол от играча на Франция Килиан Мбапе, който взе Златната обувка за реализирани осем гола.

За последен път Аржентина спечели Световната купа през 1986 г., което беше преди 36 години. На 19 декември, след изключително напрегнат финал с дузпи, отборът на Меси отнася купата отново в родината си.

И, разбира се, Антоанела е там, за да подкрепя любимия си мъж. Заедно с тримата им синове - с искрящи очи, енергични, щастливи. 

Снимки от прекрасните им моменти заедно на плаж и на светски събития разгледайте в Галерията.