Ако оставим за малко настрана футбола, то вероятността да бъдем заслепени от церемонията по връчването на "Златната топка" е голяма. На червения килим в Париж най-добрите през 2021 г. показаха класа и запомнящи се тоалети, които привлякоха внимание.

Лионел Меси, който грабна най-ценното индивидуално отличие за седми път в кариерата си, се появи в компанията на цялото си семейство. За церемонията аржентинецът беше избрал бляскав костюм, с който нямаше как да остане незабелязан. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FOOTY.COM (@footydotcom)

Тримата синове на футболиста - Тиаго, Матео и Чиро, бяха облечени в абсолютно същите костюми.

Снимка: Getty Images

А до тях с гордост позираше мама Антонела, която беше заложила на впечатляваща рокля в златисто с пищно деколте и тънки презрамки. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @queen.anto

Подгласникът на Меси - Роберт Левандовски, заложи на тъмносин смокинг. До него блестеше прекрасната му съпруга Анна, която беше избрала дантелена рокля със смели акценти.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@annalewandowskahpba)

София - съпругата на Луис Суарес, пристигна с черна рокля с дълбока цепка и закачливо сърчице отпред.

Дали Меси и най-добрата футболистка за 2021 г. според "Франс Футбол" - Алексия Путеяс от "Барселона", са се разбрали да тоалетите им да бъдат в един стил, може само да гадаем. Но и тя се появи в Париж с черна рокля с изразени рамене, обсипана с пайети. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pelé (@yosoypele)

Най-екстравагантна при дамите беше водещата Санди Хериберт - вижте повече в сайта на bTV Новините.