Тези зодиакални знаци са истински майстори в кухнята. Сред тях няма миячи на чинии, всички са се справят блестящо в кухнята. Могат да приготвят вкусна вечеря и с най-обикновени продукти, а когато имат разнообразие - действат повече от мащабно. Точно те са тези, на които великденските козунаци винаги стават на конци. Лъв

"Удари го поне 100 пъти, за да стане истински!" - Лъвовете не просто спазват тази максима, става ли дума за козунаците, а те са я измислили! Лъвът има страстта да блъска тестото не 100, а 1000 пъти в плота, за да е сигурен, че козунакът ще стане на конци. Като истински царе, те държат особено много на добре приготвената храна и не правят компромис с качеството. Затова или конци - или нищо!

Рак
Емоционалните Раци често се заплитат в кълчищата на собствените си любовни драми и житейски обърканости. По тази причина са истински майстори на конците. Едно напред - едно назад - типичният рачешки начин да докарат точната консистенция на великденския сладкиш. Ако не стане по традиционния начин - с удряне по плота, нищо не им пречи да върнат крачка назад и да омесят тестото в пералнята. Не сте ли чували за този начин? 
Тестото се слага в найлонова торбичка, завръзва се стегнато, след което се слага в още 1 или дори 2 торбички за сигурност. Поставя се в пералнята и се включваме за няколко минути на центрофуга, на ниски обороти. Постепенно оборотите се увеличават - до 1000, след което отново се намаляват за още няколко минути. Повтаря се два пъти.

Близнаци
Изхождайки от факта, че представители на тази зодия са известните готвачи Джейми Оливър, Mат Моран, Кен Хом, Грант Ачат и други, би следвало Близнаците да се справят повече от перфектно с великденския козунак. Когато те си наумят нещо, е много трудно да бъдат разколебани. Инатът им е най-добрата мярка за кулинарните способности. Затова успяват да доведат всичко до успешен край.
Близнаците обичат да се хранят. Уравновесени са и имат железни нерви. Какво са за тях 100 удара на козуначено тесто в плота?!