Харесвам Радко Петков, защото не е типичният тийнейджър. Той е възпитан, любезен, ведър, усмихнат и... малко притеснителен. Талантът и упоритостта му го водят до първото място в "Гласът на България" 4. А знаете ли, че това момче с невероятен глас, всъщност умее, освен да пее, и да готви!? Да, и за мен беше изненада. 

Няколко месеца след финала на музикалния формат, Радко Петков дебютира с песента "Ябълката на раздора", написана и аранжирана специално за него от Графа. 

Ядеш ли ябълки?
Хахаха! Не много. Не ми е най-любимият плод.

Обичаш ли да готвиш?
Да, защото това уча - организация на хотелиерство и ресторантьорство.

Какво готвиш най-добре?
Последно готвих винен кебап и доста добре ми се получи.

Имал ли си брутални провали в кухнята?
О, да! Случвало ми се е да пържа картофи и да ми се запали тиганът. Запалих кухнята. А това беше в училище, докато бях на практика. Случвало ми се да се порежа, а това сваля оценката с 1-2 единици. 

Ако трябва да сготвиш романтична вечеря за някоя жена, какво ще й направиш? Нещо с ябълки?
Зависи какъв е вкусът й. Каквото и да й сготвя, все ще е направено с любов. Но с ябълки – не! Ще вземем да се скараме... да стане ябълката на раздора (смее се).