.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сватбата на Росина и Радостин – красива приказка въпреки гипса върху глезена на булката

Васил Богданов | преди 4 седмици
Снимка: Андро Дюлгерян
Двамата се целуват за първи път на Св. Валентин, а предложението за брак е в... Париж!

Росина и Радостин се запознават във Facebook покрай общата им страст – фитнеса. Тя е от Габрово, но живее в София, а той е в родния си град Роман. Искрата пламва година по-късно, през януари 2017 г., когато започват да си пишат по-често.

„Бях си го харесала, но той нямаше шофьорска книжка, затова запалих колата и отидох до Роман. Беше 13 февруари, а на следващия празничен ден се целунахме за първи път. След като си взе книжката, той дойде в София и станахме неразделни“ – споделя пред LadyZone Росина, която работи като спортен статистик за международна компания.

Радостин се занимава професионално с натурален културизъм (без стероиди) и през септември 2018 г. Росина го придружава в Париж, където той печели Първа награда на състезание по бодибилдинг. След триумфа двамата отиват до Айфеловата кула, а той записва със селфи стик кратко видео и изненадва момичето на своето сърце с предложение за брак. Така изненадата и емоцията са документирани завинаги.

Сватбата се пада в петък, защото избират дата, съчетаваща любимите им числа – 16.08. Предсватбената фотосесия на 15 август е на Белоградчишките скали, а самата сватба е във Враца – „добър междинен вариант между Габрово, София и Роман“ по думите на булката.

„Избрахме ресторант, към който има и хотел, за да отседнат там гостите. Сама се заех с организацията, което бе грешка по две причини. Първо, не бях ходила по сватби, нямах опит. И второ, съветвам булките да ползват сватбен агент. Накрая разликата в похарчените пари е съвсем малка, но агентът знае всичко как и откъде да осигури. Съжалявам, че не предвидих welcome drink в паузата от час и половина между ритуала и тържеството в ресторанта. Мислех, че хората ще си намерят някакво занимание в парка, но те скучаеха“ – споделя Росина.

Украсата с цветята и булченския букет тя поверява на своята приятелка Александра Любенова, а фотографът Андро Дюлгерян е избран лесно, тъй като „отдавна го следя във Facebook и ми харесва как работи“.

Сватбата на Росина и Радостин
Снимка: Андро Дюлгерян

Два дни преди събитието Росина къса връзки на глезена и се налага да сложи гипс. Малко преди тържеството го заменя с ластичен бинт, за да е по-подвижна. В крайна сметка, вечерната сватба със 120 гости минава успешно, а най-емоционалните моменти за булката са два: когато баща й и Радостин я виждат за първи път с роклята.

„Църковния брак го оставихме за друг път. Не съм кръстена и не искахме всичко да става набързо. Освен това така ще имаме повод след време за второ празнуване в по-тесен кръг“ – признава Росина Цветанова пред LadyZone.

Снимките на Андро Дюлгерян публикуваме с неговото разрешение.

Сватбата на Росина и Радостин 2019 г.
Снимка: Андро Дюлгерян
Традиционната сватба на Яна и Николай, запознали се случайно в хранителен магазинПредложението за брак идва на 6 август (Преображение) в Родопите на панорамната площадка Орлово око25 грешки, които булките често допускатПреди да кажете заветното „Да“, кажете „Не“ на тези грешни стъпки при подготовката на сватбения ден
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите