.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

37 доказателства, че Меган и Хари ще бъдат прекрасни и всеотдайни родители

LadyZone.bg | преди 17 седмици
Снимка: istockphoto.com
Всеки мил момент, в който Меган и Хари са били разнежени от деца

Работата на кралските особи не е като никоя друга на света – ангажиментите им основно са свързани с благотворителни събития, посещение и откриване на болнични заведения и други учреждения със социален характер. Хари винаги е бил проактивен в тези прояви, но най-голямата му слабост са децата. Затова и той е патрон на много ежегодни благотворителни събития, които помагат на деца в неравностойно положение, от бедни семейства и региони на света и т.н. Като съпруга на Хари Меган би трябвало да подкрепя всичко, което той прави. Според нас обаче, това не само е така, но и тя самата дава всичко от себе си, за да види още една детска усмивка на лицето на поредното непознато дете, което прегръща. С две думи – Хари и Меган са перфектната двойка.

А от снимите в галерията ни ще се убедите колко всеотдайни са двамата, когато става дума за деца.

Съвсем официално е – Меган и Хари очакват бебе!

Като например детето, което не можеше да спре да пипа брадата и косата на принц Хари в Австралия, а той беше повече от търпелив и дори правеше смешни физиономии.

меган и хари
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хари и Меган не можеха да откъснат очи от сладко момиченце, което си играеше около тях, докато двамата са на посещение в Австралия и региона.

Меган и Хари в Австралия - първи подарък за бебето + среща с коала и ехидна
меган и хари
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хари не устоя на чара на малка госпожица, която си открадна от пуканките му, а той започна да й прави смешни физиономии.

меган и хари
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите