Миналата седмица бях на почивка в района на Велинград и в един от ресторантите ми донесоха кюфтета, „плейтнати“ почти като десерт.

Според вас трябва ли да издевателстваме над едни обикновени кюфтета в опит да ги повишим в ранг гурме? Къде е границата между старанието една чиния да изглежда добре и неуместното съчетание на продукти и стилове, генериращо кич? Срамуваме ли се вече от обикновеното резенче домат или от няколкото кръгчета морков, придаващи така нужната свежест на едни мазнички кюфтета.

Темата е дискусионна и можете да споделите своето мнение.

Как трябва да се сервират кюфтетата?

 

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement