Лятото е тук, а това означава - излежаване на плажа, ледени коктейли в ръката, четене на книга на сенчестия балкон и къпане в студена планинска река. Какво ви е нужно за всичко това, освен свободно време и желание? Разбира се - бански. 

Това лято модните марки сякаш са приготвили облекло за всяка ситуация. А кройките са повече от комфортни. Залага се на естествените женски извивки, без излишна екстравагантност. А цветовете са пъстри и живи като дъга след летен дъжд. 

Дръзки

Джиджи Карузо е адвокат на глухонеми, Тя основава едноименната си марка, Gigi C, заедно с майка си Тина, бивш дизайнер на дрехи и модел на бански костюми. Обичана заради креативните си изрязани части, удобните материи и универсалните дизайни, устойчивата марка произвежда и облекло за почивка и спорт. 

Снимка: instagram.com/gigicbikinis

Още актуални модели разгледайте в Галерията. 

Бохо

Boteh са модели, вдъхновени от стария свят и Европа. Принтовете им са нежни и женствени. Ако сте романтичка, която обожава морските изгреви и залези, тези модели ще ви допаднат със сигурност. 

Снимка: instagram.com/boteh

Хипи мания

Плетените бански никога няма да останат в миналото. Или поне докато има свободни хипи души. Преплетените на една кука нишки носят изключително очарование. Базираната в Перу марка бански Capittana добавя деликатен чар към своите ярки и закачливи модели. Марката произвежда моделите си по устойчив начин, а всяко нейно облекло е ръчно изработено. 

Снимка: Колаж: LadyZone.bg

Фантазия

Пеперуда, кацнала на гърдите, мрежест плат и златисти верижки. Такива са едни от впечатляващите модели на българската марка Danae. Има и модели с асиметрични кройки, с долнища с ниска талия тип бразилиана.  

Свежо и сочно

В Muse Shop залагат на принтовете със сочни летни плодове - череши, диня, лимони. Кадрите са толкова реалистични, че буквално ви се се приисква да отхапете частица. 

Банският е основен стилен аксесоар за тялото, затова си струва да вложим повече внимание в избора му.

Още актуални модели разгледайте в Галерията. 

  • Велико Търново – котки в саксия, Царевец и 25 градуса през ноември
  • Макар и с 8 години закъснение защитена зона „Камчия“ е факт
  • Открихме къде се крие „тайната“ за пенсиите в България
  • Лятната ваканция на звездите
  • Забравете за Фейсбук и Инстаграм, докато сте на почивка. Ето защо
  • Пет нови защитени територии в България – сред тях са „Бабу́” и „Река Белица”
  • Животът им е във вашите ръце – как да предпазите домашните си любимци от летните жеги
  • Яхта под наем в България – какви са цените?
  • Суха, изтощена и заплетена - как да възстановим косата си след ваканция?
  • ТОП 10 на най-търсените места за каравани този сезон