Ако има един тренд сред летните аксесоари, с който дизайнерите ще се съгласят този сезон, това е щурата и цветна плетенa шапка на една кука.

Тези шапки осигуряват готин външен вид без кой знае какво усилие, като излъчват микс от сърфисткото настроение от 90-те и естетиката на фешън момичета от 2022 г.

Плетените на една кука шапки включват какви ли не елементи - цветя, вълнообразни ивици, триъгълници..., като всичко това идва във всевъзможни комбинации от цветове за всеки вкус и настроение.

Казано съвсем накратко, тези шапки могат да ви дадат две основни усещания, с които почти всеки свързва същността на лятото – усещане за свобода и радост.

Нещо повече, гъвкавите и меки силуети на тези шапки ги правят идеални за всяко лятно пътуване, тъй като лесно можете да ги навиете и приберете в раницата и чантата - дори при плажната си чанта и то без никакъв стрес, че ще ги извадите смачкани и повредени.

А за да завършите визията си, просто добавете огърлици с мъниста или раковини.

Няма да искате да останете без подобна шапка това лято – затова вижте няколко избрани модни предложения, както и повече в сайта на „Вог“.

1. MODA OPERANDI (175 долара)

2. EMILY LEVINE (65 долара)

3. LOEWE (550 долара)