Работата на кралските особи не е като никоя друга на света – ангажиментите им основно са свързани с благотворителни събития, посещение и откриване на болнични заведения и други учреждения със социален характер. Хари винаги е бил проактивен в тези прояви, но най-голямата му слабост са децата. Затова и той е патрон на много ежегодни благотворителни събития, които помагат на деца в неравностойно положение, от бедни семейства и региони на света и т.н. Като съпруга на Хари Меган би трябвало да подкрепя всичко, което той прави. Според нас обаче, това не само е така, но и тя самата дава всичко от себе си, за да види още една детска усмивка на лицето на поредното непознато дете, което прегръща. С две думи – Хари и Меган са перфектната двойка.

А от снимите в галерията ни ще се убедите колко всеотдайни са двамата, когато става дума за деца.

Като например детето, което не можеше да спре да пипа брадата и косата на принц Хари в Австралия, а той беше повече от търпелив и дори правеше смешни физиономии.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хари и Меган не можеха да откъснат очи от сладко момиченце, което си играеше около тях, докато двамата са на посещение в Австралия и региона.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хари не устоя на чара на малка госпожица, която си открадна от пуканките му, а той започна да й прави смешни физиономии.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos