Кенан и Коко излязоха днес на арената, за да определят единствения член на „Канатица“, който ще достигне финала на "Фермата" 9.

Снимка: bTV Media Group

В последната игра двамата бяха най-бързите по трасето за всички сезони на формата досега. Все пак бившият футболист Костадин Велков бе по-бърз и стана последният финалист във "Фермата" 9.

Снимка: bTV Media Group

Водещата Гери Гунчева подчерта колко добър е земеделецът Кенан в цепенето и рязането на дърва, както и точен в хвърлянето, а Андрей добави „имаш голямо сърце и феноменално чувство за хумор, имаш голямо бъдеще като комик“.

Снимка: bTV Media Group

„Ще отнеса със себе си магията на Фермата. Тук има страст, мъки, радост – всичко, което го има и във въшния свят, но тук не можеш да промениш други фактори“ – сподели Кенан Асил от Дулово на раздяла.

Снимка: bTV Media Group

Той обеща да прочете Алманаха, въпреки че вчера призна в предаването как не е много по четенето.

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

След раздялата с Кенан Коко се разплака.

Снимка: bTV Media Group

„Станахме си близки. Имам вътрешно в себе си една гузност, но ние като отбор го добутахме до там, че само един от нас да отиде на финал. Щастлив съм, че съм на финала, но съм тъжен от няколко дни, защото в „Канатица“ намалявахме все повече. Тук намерих страхотни хора“ – коментира Коко.

Кой е Кенан?

Кенан Асил е на 33 години, от Дулово, но живее във Варна. Земеделец. Женен, с едно дете.

Снимка: bTV Media Group

Роден е в семейство на зъболекари. Баща му е сириец, а майка му - туркиня. Самият той се определя като българин, който обожава родината си. Седем години е живял в САЩ. Сега се препитава със земеделие. Има 150 декара овошки и собствена търговска марка за сушени плодове и сокове.

„Аз съм и Бай Ганьо, и Марк Твен. Хибрид, съчетаващ българското чувство за хумор и начин на живот с американския хъс за развитие и успех“, казва Кенан. Заминава за Щатите, но не, за да печели пари, а от любопитство. В Ню Йорк живее в мазе, но предлага брак на жена си в хеликоптер над Манхатън. Връща се у нас, за да реализира американската мечта на родна почва. „Моето сърце бие най-силно тук. Не съществува друго място на планетата, което да е по-красиво и уютно от България“. Във „Фермата“ не влиза заради голямата награда, а за да се види отстрани.