34-годишният Костадин Велков от София спечели "Фермата" 9 и чек за 100 000 лева.

Снимка: bTV Media Group

Бившият футболист спечели 15 точки от игрите на арената. Самите фермери също дадоха своя глас за Коко – цели 12 души гласуваха за него. Костадин получи и най-много от зрителския вот - 50%.

Снимка: bTV Media Group

На второ място остана 33-годишната Емилия от Червен бряг, която сама отглежда детето си. Тя получи 16% от зрителския вот.

Снимка: bTV Media Group

Линда взе 4% от зрителския вот. Мартина получи 9% от СМС-ите. 10% подкрепа получи Жоро, a 11% от зрителите избраха Андрей.

Снимка: bTV Media Group

 

Общо шестима участници, трима смели мъже и три силни жени, изминаха дългия път по нишката на живота и стигнаха до края на деветия сезон на „Фермата“.

Снимка: bTV Media Group

От отбор „Елбетица“ място на последната права заслужиха сервитьорът Андрей Стефанов, земеделецът Георги Георгиев, продавачката на цветя Емилия Георгиева, студентката по право Линда Бонева и балерината Мартина Сергиева.

Снимка: bTV Media Group

От конкурентния тим „Канатица“ към тях последен се присъедини футболистът Костадин Велков, след като срази в оспорван дуел съотборника си, колоритния земеделец Кенан Асил.

Снимка: bTV Media Group

Победата донесе на спортиста и щастие, и сълзи. Костадин преживя противоречиви чувства, защото отстрани най-големия си приятел в риалитито и единствен от „Канатица“ достигна до финала.

За негово огромно разочарование той не успя да сподели тази чест с „червените“, с които преживя най-тежките и най-радостни мигове в стопанството.

По време на титаничния финал претендентите за първото място трябваше да забравят емоциите и да влязат напълно концентрирани в последната серия сблъсъци, разделени на жени и мъже.

Крайният резултат бе определен от резултата от битките на Арената, от гласуването на фермерите и, най-вече, от вота на зрителите.

Вече можете да се записвате за участие във "Фермата" 10 на официалния сайт на предаването.

Снимка: bTV Media Group