10 факта за Коко от "Фермата" 9 – единственият от „Канатица“, който заслужи място на финала.

1. Костадин Велков е на 34 години, от София. Туристически консултант. Женен, с две деца.

2. Син е на известния, вече бивш футболист Антон Велков. Самият той печели Купата на България с екипа на Славия през 2018 година. „Съжалявам само, че поради множество контузии приключих с футбола, когато децата ми бяха прекалено малки и не успяха да видят моите успехи“, казва Костадин.

3. Сега води футболен отбор към фондация за деца в риск. Прави го доброволно. Парите си изкарва, като организира бизнес пътувания към немска туристическа агенция. Твърди, че е късметлия. В семейството му царят любов и разбирателство. Готов е да подкрепи децата си във всичко, което им поднесе животът.

4. „Влизам във „Фермата“, защото отдавна мечтая да живея на село, но жена ми не иска. Аз съм родолюбец и харесвам българското“, казва той.

5. Съпругата му Никол е фотомодел и танцьор.

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

6. Дъщеричката им Ниа е на 2, а в началото на ноември синът им Антъни навърши 4 години.

7. В предаването Коко сподели, че брат му се лекува от хазартна зависимост.

„През годините се опитвахме да му помогнем, но по лошия начин – с финансова и друга помощ, а не с каквато трябва. Сега се лекува и върви по добър път, излиза от това. Най-важната стъпка е да паднеш по гръб и да признаеш, че имаш проблем. Той го направи и тук идва семейството. Застанахме зад него и го подкрепихме в това решение. Той е на финалната права и вече е различен човек“ – призна Костадин Велков пред съотборниците си във "Фермата" 9.

8. С отличната си физическа форма и коректно отношение Коко стана неформален лидер на отбор „Канатица“. Той умееше да балансира и да потушава възникналото в отбора напрежение.

9. Коко е единственият от „Канатица“, който заслужи място на финала. След елиминационния дуел с Кенан той се разплака.

Снимка: bTV Media Group


„Станахме си близки. Имам вътрешно в себе си една гузност, но ние като отбор го добутахме до там, че само един от нас да отиде на финал. Щастлив съм, че съм на финала, но съм тъжен от няколко дни, защото в „Канатица“ намалявахме все повече. Тук намерих страхотни хора“ – коментира Коко.

10. В края на юни Коко и Никол отпразнуваха нейния рожден в Тоскана, Италия, където бяха на сватба.