Виктория Илиева, позната на всички зрители от участието й във втори сезон на “Ергенът”, откри свое йога студио в центъра на София (зад Съдебната палата).

Снимка: Личен архив

Името на студиото Gaya идва от едноименния будистки град в Индия. Близо до него се намира малкото градче Бодгая, където Буда е постигнал просветление, нирвана.

“Мястото открих случайно, по-точно то ме намери. Мой познат беше наел два етажа от сграда, но ползваше само единия и ми предложи да видя дали не става за студио. Помещението изглеждаше все едно е паднала бомба, но с моя приятел направихме основен ремонт” - сподели Виктория пред Ladyzone.

Виктория със своите майка, баба и леля
Снимка: Личен архив

В студиото могат да се водят занимания с до 10 души, като е желателно записването да става предварително в сайта.

Снимка: Личен архив

На откриването дойдоха Поли, Рая, Боряна и Мария от втори сезон на “Ергенът”, както и Люси от първото издание на романтичното риалити.

Снимка: Личен архив

“Благодаря на момичетата не само че уважиха събитието, но и за помощта им в последните минути преди началото на коктейла. Както знаете, винаги изниква нещо в последния момент. Разбира се, благодаря им и за подаръците, някои от които веднага ще влязат в употреба в студиото” - разказа ни Виктория.

Снимка: Личен архив

Как отпразнува тя своя рожден ден в началото на май и какво означава татуировката на дясната й ръка - вижте тук: