Без роза, в 9 епизод на предаването "Ергенът" си тръгна бизнесдамата Евгения. 

Макар Евгения да даде заявка още с влизането си, че съвпадението на имената им ще й донесе късмет, това не се оказа точно така. 

"Евгени, пожелавам ти да избереш най-подходящата жена за теб. И съм сигурна, че ще го направиш!"

Ергенът й благодари за искрените пожелания. 

"Щастлива съм се, че преживях това приключение. Че се запознах с момичетата и с Евгени. А сега продължавам да търся любовта навън и ще получавам безброй рози от много хора."

КОЯ Е ЕВГЕНИЯ И С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА?

Евгения е от град София. Определя се като красива, упорита, амбициозна, интелигентна, талантлива и успешна бизнес дама.

Завършила е „Бизнес администрация“ с 6.00 и „Психология“ с 5.87. Бизнесът е в кръвта ѝ.

Регистрирала е собствена фирма за обучение на кадри и маркетингови стратегии за развитие на бизнеса. Силно развитата ѝ интуиция е най-ценното ѝ качество, което никога не я е подвеждало. Шестото ѝ чувство ѝ подсказва, че ще пожъне триумфален успех и в „Ергенът“, откъдето ще си тръгне последна.

Като всяка бизнесдама, стилът ѝ е елегантен и отличаващ се – през цялата година носи рокли, обожава дантели, а любимият ѝ аксесоар е ветрилото – символ на власт и контрол.

На този етап от живота си е готова да създаде семейство с интелигентен и уверен мъж. Смята, че Евгени е подходящ за нея, а фактът, че носят едно и също име, е знак от съдбата.

"Усмивката е моя запазена марка. Винаги е на лицето ми - когато съм щастлива или не съм, когато работя или почивам, когато печеля или преодолявам трудности. С нея всичко е по-красиво!" - е философията на младата дама.

 

С какво ви впечатли най-много Евгения?

 Целите епизоди гледайте на btvplus.bg.