Автомобилният търговец Боряна Лекова остана без роза в края на 21-и епизод на романтичното риалити.

„Благодаря ти за всичко!“ – каза тя на раздяла с Евгени.
„Аз ти благодаря! В теб видях най-голямото израстване тук. Огромната ми молба към теб е да не позволяваш никога никой да се възползва от огромната доброта, която притежаваш. Ти си огромно богатство!“ – призна пианистът.

Снимка: bTV Media Group


„Благодаря ти! Ти също! Успех ти пожелавам и слушай сърцето си! То никога не лъже“ – отвърна Боряна.

По-късно пред камерата на предаването тя коментира напускането си.

Снимка: bTV Media Group

„Не очаквах този развой на събитията. Съжалявам, че си тръгвам. Исках да продължа. Тук научих много уроци и се гордея със себе си“ – каза Боряна, разплаквайки се.

Снимка: bTV Media Group

„Много ми е мъчно, че Боряна си тръгва. Тя беше най-близкият ми човек от ден първи и е била моя опора в много ситуации тук, но в крайна сметка на финала ще остане само една и ми се иска това да съм аз“ – коментира йога инструкторът Виктория.

Коя е Боряна?

Снимка: bTV Media Group

Боряна Лекова е от Перник. Занимава се с продажба на автомобили и е заредена с адреналин. Тя е изключително усмихната, лъчезарна, образована и стилна млада дама, но признава, че не е напълно удовлетворена от постигнатото до момента както в личен, така и в професионален план. Горчивият опит в любовта не е отказал Боряна от намерението да срещне правилния за нея мъж. Мечтае за сплотено семейство, изградено на взаимно доверие. Надява се участието ѝ в „Ергенът“ да прекъсне серията ѝ от неуспешни връзки и да срещне голямата любов в лицето на Евгени.

В предишния епизод предаването напусна Джия.