В края на 20-и епизод на "Ергенът" Евгени реши да даде последната роза на Ирина. Така без цвете остана певицата Джия.

„Когато си чух името, бях най-щастливата“ – призна бесарабската българка.

Снимка: bTV Media Group

„Поредният шок за мен – вместо Ирина си тръгва Джия. На предишната церемония си тръгна Айлин. Аз наистина останах съвсем сама“ – сподели Валерия пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

„За мен това беше страхотно преживяване. Пожелавам ти да намериш истинската любов“ – каза Джия на раздяла, а пианистът отвърна „Ти си прекрасна жена! Благодаря ти, че беше тук“.

Снимка: bTV Media Group

„Не знам дали показах, че съм сериозна в намеренията си и че чувствата ми бяха съвсем искрени“ – коментира певицата по-късно.

Снимка: bTV Media Group

Валерия пък отбеляза, че дами, които изобщо не са близки на Джия, са се разплакали при раздялата. „Останах сама с всички змии“ – обобщи манекенката.

„Валерия е смазана. Тя осъзна, че е останала без никаква психологическа подкрепа. Не знам как ще просъществува като самостоятелна единица“ – анализира Ирина.

Коя е Джия?

Снимка: bTV Media Group

Джия е певица от Пазарджик с успешна кариера в попфолка. Учила е в Музикалната академия и в Нов български университет със специалност „Поп и джаз пеене“. Музиката е нейният живот и е изключително развълнувана от срещата си с толкова успешен музикант и същевременно красив мъж като Евгени. За себе си признава, че е лесно влюбчива и ѝ харесва чувството да витае в облаците. До себе си иска стабилен партньор – красив, но лишен от суета. Точно затова смята, че Евгени е правилният за нея човек, и е готова на всичко, за да го спечели.

Най-интересните моменти на Джия в "Ергенът" можете да си припомните тук: